Comar Trust 2000

Lider in fabricarea produselor din cauciuc

Serviciile noastre de prelucrare produse de cauciuc:

Amestecuri de cauciuc

SC Comar Trust 2000 SRL isi realizeaza integral articolele tehnice din cauciuc, amestecurile din cauciuc realizate in societate fiind directionate pentru fiecare grupa de produse – cauciuc sbr (uz general), cauciuc nbr ..

Placi / covoare din cauciuc

Covoarele sau plăcile din cauciuc au diferite grosimi (1mm – 50mm), diferite lățimi (1.000 ÷ 1.500mm) și diferite lungimi (10-30 ml). Plăcile de cauciuc – covoarele pot fi făcute cu sau fără țesături încastrate…

Garnituri presate din cauciuc

Garniturile din cauciuc au diverse forme și sunt realizate cu ajutorul unor forme de turnare. Amestecurile de cauciuc pentru vulcanizarea garniturilor din cauciuc conțin diferite elastomeri de bază. 

Profile (garnituri) din cauciuc

SC Comar Trust 2000 SRL isi realizeaza integral articolele tehnice din cauciuc, amestecurile de cauciuc realizate in societate fiind directionate pentru fiecare grupa de produse – cauciuc sbr (uz general), cauciuc nbr ..

Benzi transportoare

Oferim o gamă largă de furtunuri utilizate în diferite domenii de activitate cum ar fi: industria minieră, transport, construcții navale etc.  Furtunurile din cauciuc sunt fabricate din mai multe tipuri de amestecuri din cauciuc.

Furtunuri din cauciuc

S.C. COMAR TRUST 2000 S.R.L. Oferă o gamă largă de furtunuri utilizate în diferite domenii de activitate cum ar fi: industria minieră, transport, construcții navale etc.  Furtunurile de cauciuc sunt fabricate din …

Comercializam material brut necesar in fabricarea cauciucului:

//////////

CAUCIUC NATURAL | NITRIL | CAUCIUC SINTETIC | CARBON NEGRU | EPDM

/// Solicita o oferta ///

Politica firmei

1 + 15 =