Furtun din cauciuc de joasa, medie sau inalta presune

//////////

S.C. COMAR TRUST 2000 S.R.L. Oferă o gamă largă de furtunuri utilizate în diverse domenii de activitate, cum ar fi: minerit, transport, construcții navale. Furtunurile din cauciuc sunt fabricate din mai multe tipuri de amestecuri de cauciuc, în funcție de caracteristicile necesare pentru fiecare furtun (aspirație, descărcare) și pot avea inserții textile sau metalice (sârmă de oțel).

1. FURTUN  DIN CAUCIUC OXI-ACETILENA

click pentru a mari

Furtunurile din cauciuc – oxigen si acetilena  au diametrul interior de 6,3mm. Diametrul interior al furtunurilor din cauciuc pentru acetilena este 8-10mm. Presiunea de lucru pentru furtunurile de cauciuc pentru oxigen  si pentru furtunurile de cauciuc pentru acetilena este de 10 bari. Furtunurile din cauciuc pentru acetilena si furtunurile  din cauciuc pentru oxigen  lucreza in intervalul de temperatura  -30° C …. +70° C.

2. FURTUN DIN CAUCIUC PENTRU RADIATOR

Furtunurile din cauciuc pentru radiator au ca principala caracteristica rezistenta foarte buna la temperatura, de la  -40° C la +120° C. Diametrele interioare ale furtunurilor din cauciuc pentru radiator este cuprins intre 10mm si 50mm. Presiunea de lucru pentru furtunurile din cauciuc pentru radiator este  pana la10bari

3. FURTUN DIN CAUCIUC PENTRU ASPIRATIE – REFULARE APA SI AER

Furtunurile din cauciuc destinate pentru absorbtie si refulare in mediul apa si aer au stratul interior si exterior realizat din cauciuc SBR. Stratul intermediar al furtunurilor din cauciuc este realizat din panza cauciucata pentru cele de refulare si cu spira metalica pentru cele de aspiratie. Presiunea de lucru pentru furtunurile din cauciuc de apa- aer este  pana la 10bari. Furtunurile de cauciuc pentru apa-aer  se executa cu diametrele de la 8 pana la 150mm.

4. FURTUN DIN CAUCIUC PENTRU INCARCAT DESCARCAT PRODUSE PETROLIERE

click pentru a mari

Furtunurile din cauciuc pentru produse petroliere, au straturile executate din cauciuc NBR. Stratul intermediar al furtunurilor din cauciuc este realizat din panza cauciucata pentru cele de refulare si cu spira metalica pentru cele de aspiratie. Presiunea de lucru pentru furtunurile din cauciuc pentru produse petroliere este pana la 10 bari. Furtunurile din cauciuc pentru produse petroliere se executa cu diametrele de la 8 pana la 100mm.

5. FURTUN DIN CAUCIUC REZISTENTE LA ABRAZIUNE

Furtunurile din cauciuc rezistente la abraziune, au straturile executate din cauciuc natural. Stratul intermediar al furtunurilor din cauciuc este realizat din panza cauciucata pentru cele de refulare si cu spira metalica pentru cele de aspiratie. Presiunea de lucru pentru furtunurile din cauciuc rezistente la abraziune este pana la 10 bari. Furtunurile din cauciuc rezistente la abraziune se executa cu diametrele de la 25 pana la 150mm.

6. FURTUN DIN CAUCIUC DE INALTA PRESIUNE

click pentru a mari

Furtunurile din cauciuc de inalta presiune se executa  cu una sau cu 2 insertii metalice. Diametrele furtunurilor din cauciuc de inalta presiune  sunt  cuprinse intre 6,5 si 51mm. Presiunea de lucru  dinamica pentru furtunurile de inalta presiune cu o spira metalica este functie de diametrul interior al furtunului din cauciuc, pornind de la 40 bari pentru cel cu diametrul de 51mm, ajungand pana la 225 bari pentru cele de 6,5mm Presiunea de lucru statica pentru furtunurile de inalta presiune cu o spira metalica este in functie de diametrul interior al furtunului din cauciuc, pornind de la 70 bari pentru cel cu diametrul de 51mm, ajungand pana la 360 bari pentru cele de 6,5mm Presiunea de lucru  dinamica pentru furtunurile de inalta presiune cu doua spire metalice este functie de diametrul interior al furtunului din cauciuc , pornind de la 90 bari pentru cel cu diametrul de 38mm, ajungand pana la 400 bari pentru cele de 6,5mm. Presiunea de lucru  statica pentru furtunurile de inalta presiune cu doua spire metalice este functie de diametrul interior al furtunului din cauciuc, pornind de la 145 bari pentru cel cu diametrul de 38mm, ajungand pana la 640 bari pentru cele de 6,5mm.

Solicita o oferta de pret:

Politica firmei

4 + 3 =