Benzi transportoare

//////////

Benzile transportoare oferite de Comar Trust 2000 sunt produse calitative, pe care vă puteţi baza cu incredere activitatea industrială.

Banda transportoare se utilizează în general pentru transportul materialelor, fiind utilizata in diverse medii industriale. Are o viteză medie de la 4,5 pana la 5 m/s şi o lăţime cuprinsă între 150 mm şi 1600 mm.  Punerea în mişcare a benzii transportoare este realizată de un motor-reductor prin intermediul unui tambur conducător.

Poziţia materialelor transportate de banda transportoare opoate fi orizontală şau înclinată, unghiul de pantă fiind de maxim 70% a unghiului încărcăturii în mişcare. Unghiul de pantă diferă semnificativ în funcţie de materialul transportat. De exemplu, pentru transportul materialelor mărunte şi în bucăţi mici sau a celor pulverulente unghiul de pantă nu trebuie să fie mai mare de 25˚. Pentru materialele obişnuite transportate de banda transportoare unghiul nu trebuie să fie mai mare de 30˚. Procedura de creştere a unghiului de pantă se realizează cu bandă striată (şevronată) sau bandă de fixare. Aceasta din urmă poate permite creşterea unghiului de pantă până la 50˚. Benzile transportoare prezintă o serie de avantaje în diferitele industrii unde se folosesc având o structură extrem de rigidă şi uşor de utilizat. De asemenea, benzile transportoare oferă şi o productivitate sporită şi o durabilitate de transport extrem de mare.

Benzile transportoare se realizeaza cu 2, 3, 4 sau 5 insertii textile, cu latimi de la 150mm la 1400-1600mm, avand diverse clase de rezistenta.
SC Comar Trust poate livra benzile transportoare soliciatate de clienti, imbinate sau neimbinate, in functie de optiunea acestora.
SC Comar Trust poate asigura executia imbinarii benzii transportoare la sediul firmei sale sau a clientului.

/// Solicita o oferta ///

Politica firmei

14 + 10 =