Amestecuri de cauciuc

//////////

Comar Trust 200 SRL concepe si realizeaza retete de amestecuri de cauciuc diferite in vederea satisfacerii unei game largi de cerinte tehnice, cum ar fi: solicitari mecanice (rezistenta la intindere, compresiune, elasticitate, etc), rezistenta la produse corozive, rezistenta la temperaturi extreme, etc.

Amestecuri de cauciuc sunt o mixtură de polimeri cu negru de fum, uleiuri, agenţi anti-imbătrânire şi de vulcanizare. Procentul, tipul de polimeri precum şi altecomponente variază de la amestec la amestec, în funcţie de caracteristicile de prelucrare necesare, precum şi de proprietăţile produsului finit, ce trebuie să le aibă (caracteristici fizice, mecanice, electrice, etc).

Departamentul „amestecuri din cauciuc” este concentrat pe studiul comportamentului cauciucului şi îmbunătăţirea performanţelor acestuia:

– în condiţiile solicitarii mecanice extreme

– la solicitări de abraziune

– la fructuaţii ridicate de temperatură

– în diferite medii, cum ar fi: radiaţii UV, ozon, săruri, hidrocarburi, etc.

Experienta dobandita

Experienţa dobândita în decursul anilor datorită colaborării cu clienţi de renume, au permis ca Comar Trust 2000 să-şi dezvolte o gamă largă de amestecuri din cauciuc natural şi sintetic capabile să satisfacă cerinţele ridicate ale diferitelor aplicaţii întâlnite la clienţii săi.

Toate amestecurile de cauciuc sunt controlate cu ajutorul sistemelor computerizate şi fiecare lot de cauciuc este analizat şi testat înainte de a fi alocat pentru linia de producţie, pentru vulcanizare.

Produsele şi procesele firmei Comar Trust 2000 sunt revizuite continuu, pentru optimizarea consumului de materiale folosite, pentru îmbunătățiri le tehnologiilor de fabricație, reducerea variației parametrilor produselor în timp, a îmbunătățiri performanțelorpentr  produsele în exploatare, cât și pentru adaptarea continuă la legislaţia europeană de mediu.

Amestecuri din cauciuc

Stau la baza realizarii tuturor produselor din cauciuc.
Functie de procesul tehnologic (presare, extrudare, etc) si de caracteristicile solicitate se obtin diverse rezistente ale amestecului din cauciuc.

 

Amestecuri din cauciuc se realizeaza, dupa domeniul de utilizare, din:

  • cauciuc sbr, cu utilizare in intervalul de temperatura -30° C …. +70° C
  • cauciuc nbr, rezistent la produse petroliere
  • cauciuc epdm, rezistent la temperaturi de maxim 130° C
  • cauciuc natural, cu rezistenta buna la imbatrinire
  • cauciuc neopren, cu rezistenta buna la uleiuri si imbatranire.
  • cauciuc siliconic, avand  rezistenta buna la temperatura (max.300° C)
  • cauciuc viton, cu rezistenta buna la temperatura (max.300° C) si uleiuri
  • cauciuc electroizolant, utilizat in instalatii electrice, etc.

/// Solicita o oferta ///

Politica firmei

1 + 12 =